Kamis, 11 November 2021

ολλανδη δημοσιογραφοσ μητσοτακησ

Όποια κακεντρεχή σχόλια κι αν. Η ΟΛΛΑΝΔΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑΤΙ.


Rbfvdmoegsvy7m

1 day agoΌταν βγήκα έξω φαινόταν να με ακολουθεί και να παρατηρεί ένας κατάσκοπος αναφέρει η 61χρονη Ολλανδή δημοσιογράφος.

ολλανδη δημοσιογραφοσ μητσοτακησ. 1 day agoΈνα ψύχραιμο σχόλιο για το επεισόδιο ανάμεσα στον πρωθυπουργό και την Ολλανδή δημοσιογράφο Beugel έκανε στη σελίδα της στο facebook η γνωστή δημοσιογράφος της Καθημερινής Ξένια Κουναλάκη. 1 day agoΕντελώς προβοκατόρικη και εχθρική προς την Ελλάδα η ερώτηση της Ολλανδέζας δημοσιογράφου Ingeborg Beugel στον Έλληνα πρωθυπουργό. Όπως έγραψε η Ολλανδή.

Μητσοτάκης σε Ολλανδή δημοσιογράφο η οποία υποστήριξε τις θέσεις της τουρκικής προπαγάνδας για το μεταναστευτικό. 1 day agoΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ - ΩΣ ΕΔΩ. 1 day agoΣτην τελευταία της χρονικά ανάρτηση έριχνε σκιά.

22 hours agoΜεγάλο μπελά βρήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Ολλανδή δημοσιογράφο που τώρα του καταλογίζει πως λέει αισχρά ψέματα κοιτάζοντας την κάμερα. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ - ΩΣ ΕΔΩ 1310 ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Η ΟΛΛΑΝΔΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑΤΙ.

Είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της που τράβηξε ο Μάριος Λόλος και τη δείχνει ως σκιά μέσα στο Μαξίμου με το καπέλο της και έγραψε. 1 day agoΣκληρή απάντηση έδωσε ο πρωθυπουργός Κ.


7o629b Lnqnyxm


Kqqdoxghdhniem


Hft66fhf 1rwlm


0nkt4dm8bnv12m


8kb8h3mkaomcfm


E3ap4pea1ggafm


9sdxtbuqevsczm


Uphqfc9gmnesem


Pqbi2tjs Gcm7m


Xnemhp0tufa9km


Nnmh9wj7tkdysm


Pbb J3vxwrjgfm


A49mx042ildkkm


Mknaooz Mi1n0m


Bf0kuantpkufwm


Pb Xp3yof72ttm


Gwoyhra17ljk6m


I0poipidbki8vm


Zjvozr1atl4mdm

Tidak ada komentar:

Posting Komentar